040 228 320 

Meddelande

För bättre service och betjäning av våra medlemmar så vill vi uppdatera registret genom att ni fylla i detta formulär och skicka det tillbaka till vår postadress, e-post, eller personligen lämna in det på expeditionen. Vänligen fyll i alla uppgifter på blanketten.

Ø Genom att fylla i blanketten medges medlemskap i församlingen. Fyll gärna i samtliga familjemedlemmar som bor på samma adress, inklusive barnen.

Ø Medlemsavgiften är 1,200 kr per familj/år.

Ø För barn under 12 år behövs ingen namnteckning.

Obs! Vänligen skriv tydligt och med stora bokstäver.

Kära medlemmar!

Vi ber Gud för er välbefinnande och era anhöriga samt nära och kära ska må så bra så möjligt, men också att tacka er för det bidrag som ni ger till hjälp för er moské, vare sig moraliskt eller materiellt stöd.

Allah den Allsmäktige säger i den Heliga Koranen:

”Rätten till omsorg underhållandet för moskéerna, Guds hus, är de som tror på Gud och den Yttersta dagen och som regelbundet förrättar bönen och ger åt de behövande och som inte fruktar någon annan än Gud. Enbart de kan hoppas höra till dem som har letts på rätt väg”. [9:18]

Även i många Profetiska hadither byggandet och underhållandet av moskéer anses vara bland de bästa verk, som Gud belönar de troende i denna värld och i den nästkommande Liv. För deltagande i byggnaden och som tar hand om moskéer Profeten s.a.v.s sade: "För dem som bygger en moské för Allahs skull, eller ger ett minimum av stöd, kommer Allah bygga ett hus i paradiset åt den"(Ibn Majah, Bukhari och Muslim)

Genom att betala medlemskapsavgiften så bidrar ni med ett ekonomiskt stöd för moskén, och på detta sätt kommer moskén att vara i rätt ordning som vår religion Islam råder oss till och en lämplig presentation av där vi bor.

Under åren moskén har stött på under åren olika förändringar och rekonstruktioner, just av det enda syftet med moskén som en religiös och kulturell möjlighet att vara i den bästa form för att möjligt kunna utföra det uppdrag den har i dag.

För samtliga ordinarie medlemmar, erbjuder Islamic Center gratis religion lektioner för barn under helger (för dem som är villiga), rådgivning och vägledning för individer och familjer vid behov. Islamic Center ger också lättnad och förberedelse ärende för äktenskap och begravning (Janaza).

Utifrån möjligheter och fall kommer Islamic Center inbjuda imamer från utlandet under månaden Ramadan, samt olika imamer i moskén som kommer att hålla föreläsningar under året, och i många fall Islamic Center har gett sitt bidrag, och samlat in pengar för nödsituationer som kan har inträffat eller kan inträffa i vissa länder.

Mvh

Islamic Center i Malmö

Din e-postadress: Meddelande: Skicka

Islamic Center i Malmö

Jägersrovägen 90 212 37 Malmö

+46 (0) 40-228320

icmalmo@mosken.se

Islamic Centers Församling

Jägersrovägen 90
212 37 Malmö, SWEDEN
+46 (0) 40-228320

BG: 5327- 4106

SWISH: 123 180 19 35

Organisationsnummer: 846003-9251
Copyright 2015 Islamic Center i Malmö